ПнВтСрЧтПтСбНд

   30 січня 2019 р. учні та викладачі закладів професійно-технічної освіти Чернівецької області долучилися до участі у міжнародному конкурсі кондитерського мистецтва «CONFECTIONER’S (pastry cooks) COMPETITION» (Литва, м. Каунас).

  Старт конкурсу - 31.01.2019 р., який проходив у Каунаському навчальному центрі харчової промисловості та торгівлі (Литва) за європейською процедурою проведення.

   Участь у конкурсі брали представники з 4-х країн членів АЕНТ: Латвія, Литва, Естонія, Україна (Чернівецька область).

  Команду від України представляли: Корбут Ганна Михайлівна, викладач спецдисциплін ЧВКУ КНТЕУ; Палагнюк Ірина Юріївна, заступник директора з навчально-виробничої роботи ПТУ № 8; Крива Альона Борисівна, учениця ЧВКУ КНТЕУ, група ТТ-17 (професія «Кухар, кондитер», спеціальність «Виробництво харчової продукції»); Чорней Анатолій Ілліч, учень ЧВКУ КНТЕУ, група ТТ-18 (професія «Кухар, кондитер», спеціальність «Виробництво харчової продукції»).

  Напередодні конкурсу учасники мали змогу відвідати професійні тренінги, познайомитися з принципами роботи професійного пекарського обладнання та устаткування, зустрітися з провідними фахівцями центру.

  Конкурс проходив за міжнародними стандартами, тобто команди були змішані (Україна+Латвія, Україна+Естонія). Ситуація ускладнювалася тим, що мова спілкування була професійна англійська.

  Буковинці гідно пройшли конкурсні етапи і, як результат, Чорней Анатолій отримав іменний диплом та запрошення на роботу до Каунаського навчального центру харчової промисловості та торгівлі.

  Вітаємо команду з успіхом!