ПнВтСрЧтПтСбНд

   Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Чернівецькій області на 2019 рік щодо співпраці з закладами загальної середньої освіти, з метою мотивації школярів до вибору робітничих професій, необхідних у реальному секторі економіки, у закладах професійної освіти області розпочалася робота Центрів кар’єри.

    З метою популяризації та підвищення іміджу робітничих професій, відповідно до плану роботи на 2018-2019 н.р., Чернівецьке вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету 22 січня 2019 року організувало для учнів шкіл профорієнтаційний захід у формі кондитерського майстер-класу з оздоблення пряників.

  Юні кондитери розповіли гостям заходу історію виникнення, традиції розпису пряників та їх особливості. Усі охочі мали змогу спробувати себе у ролі кондитера, тому із захватом учні інших навчальних закладів взялися оздоблювати пряники.

  Недосвідченим аматорам допомагали учні Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ. Під час майстер-класу кожен учасник розмалював декілька медових смаколиків, котрі можна було забрати з собою, аби поласувати з друзями за чашечкою гарячого чаю.