ПнВтСрЧтПтСбНд

  З метою поглиблення знань з професії «Кухар», обміну досвідом, розвитку творчої активності, ініціативи, інтересу до обраної професії, впровадження сучасних інноваційних технологій, відповідно до плану роботи Училища на 2018-2019 н.р., з 11 лютого 2019 року в Чернівецькому вищому комерційному училищі КНТЕУ розпочалася декада з професії «Кухар».

 11.02.2019 відбулася виставка страв у вигляді «Гастрономічної карти України» під гаслом «Україна - єдина країна». Українці - привітний і гостинний народ. У кожному регіоні нашої країни є свої особливі страви в залежності від географічного розташування та регіональних традицій. Майстри виробничого навчання разом зі своїми учнями представили гастрономічну карту України, на якій презентували регіональні страви.

 В рамках декади з професії «Кухар», випускниця Училища Вікторія Ришку провела майстер-клас на тему «Декор посуду» та розкрила особливості технології приготування оздоблювальних матеріалів. Під час майстер-класу присутні ознайомилися з різновидами декору посуду за допомогою шоколаду та солодких соусів. Гості заходу мали можливість самостійно спробувати декорувати посуд.