ПнВтСрЧтПтСбНд

Представники професії "Офіціант" провели майстер-клас по складанню серветок складним і комбінованим способами та представили авторські прийоми. Особливою креативністю відзначилися учні групи КО11-16.

Юні кондитери розповіли гостям про великодні солодкі вподобання багатьох країн світу та представили тематичні кондитерські вироби з різних видів тіста. Особливу цікавість глядачів здобула експериментальна експозиція картин з мастики, шоколаду та солоного тіста, яку підготували учні груп КнК9-15 та КнК9-17.

Кухарі підготували для гостей виставку-презентацію великодніх страв та розповіли про великодні гастрономічні вподобання різних країн світу, а також організували майстер-класи з приготування холодних закусок, а саме:

  • учениця групи ККн9-15 Ришку Вікторія провела майстер-клас по приготуванню салату "Коктейльний";
  • учень групи ТТ17 Дроник Микола провів майстер-клас по приготуванню страви "Качине філе в соусі з паленого сіна";
  • учень групи ТТ17 Гуляга Микола провів майстер-клас по приготуванню страви "Рулетики з сьомги в апельсиновому соусі".

Учні групи ОБ11-17 продемонстрували креативний підхід до сервірування столів, підготувавши декілька варіантів сервірування великоднього святкового столу.

Агенти з організації туризму провели туристичний конкурс "Що ти знаєш про туристичну подорож?" та туристичну вікторину "Більше знаю - краще орієнтуюся".

Захід відвідало багато учнів міста та області, майбутніх абітурієнтів Чернівецького вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету.